2021-09-06 12:43:54• hírek • Fizetett tartalom

Éves karbantartás miatt szeptember 13. és 24. között zárva lesz az Aquastar

Hamarosan véget ér a strandszezon az Aquastarban. Szeptember 25-én indul az extraszezon.

Egy rendhagyó, zökkenőmentesnek nem nevezhető időszakot követően az Aquastar aquapark május 28-tól kezdődően ismét megtelt élettel. A normalitás talajára való hőn áhított visszatérés, a kormány járványenyhítő intézkedéseinek köszönhetően az élményfürdőre is kedvező hatással volt.

A strandolni vágyók naponta nagy létszámban töltötték meg az élményfürdőt, amit a komplexum vezetősége hálásan köszön a fent említett „lelkes seregnek”. A nyár azonban véget ért, így a hagyományos értelemben vett strandszezon is. Ám az élményfürdő fedett és fűtött medencéinek köszönhetően a leghidegebb napokon is strandolhatunk, illetve kiengedhetjük a napközben felgyülemlett gőzt, feszültséget.

Szeptember 13-tól kezdődően az Aquastarban két héten keresztül részletes, alapos takarítási és felújítási munkálatok zajlanak.

Szeptember 25-én, szombaton kezdetét veszi az „extraszezon”, amely hétfőtől, szeptember 27-től, a közkedvelt kedvezményes jegyek (matiné, szieszta, esti promó) visszatérésével válik teljessé. Az élményfürdő vezetősége bizakodóan tekint az elkövetkezendő időszakra, azt remélve, hogy a vendégek továbbra is a már jól megszokott körülmények között lazulhatnak a hűvös őszi, hideg téli napokon is.

Egyéb információkért, újdonságokért lájkolják a Parcul Acvatic Aquastar Satu Mare Facebook-oldalt, illetve kövessék a komplexum hivatalos honlapját, a www.aquastarsatumare.ro-t.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: